Mitä touhuamme

Päivitetty 06 tam 2018 - Mira

Kodinomaisella Hepovaaran hyvinvointitilalla on toimintaa ympärivuotisesti lukuunottamatta marraskuuta, jolloin lomailemme. Ympäri vuoden järjestämme maastot, ratsastus- ja hevostaitotunnit sekä erilaiset ajelut ja kurssit. Kesäkaudella toimintaa elävöittävät leirit ja vaellukset oheisohjelmineen. Talvisaikaan lisäksi on tarjolla vakiotunteja viikottain harrastajille sekä tietenkin irtotunteja satunnaiskävijöille.

Uusimpana palvelunamme ovat HeLMi®-kurssit, minkä lisäksi meillä on tarjolla myös ympärivuotisesti muita vaihtuvia teematuotteita, joista löytyy erilaisia vaihtoehtoja niin yritysryhmille kuin yksittäismatkailijoillekin.

Maastot ja vaellukset järjestetään vaihtelevissa maastoissa pääosin Puhoksessa ja Puhossalossa. Pidemmillä vaelluksilla matkaamme aina Heinoniemelle asti.

Talliympäristössä meillä on myös viihtyisä pieni hirsimökki "Mökkerö", joka toimii niin kurssi-, leiri-, kuin taukotilanakin. Mökkerössä mahtuu majoittumaan 4-8 henkilöä ja sitä vuokrataan myös ulkopuolisille sopimuksen mukaan.

Ylös

Instagram Galleria

Hepovaara

Hepovaaran hyvinvointitila on pieni hevosmatkailutalli kauniissa Keski-Karjalassa.

Yhteystiedot

Hepovaaran hyvinvointitila

Osoite:Tiensivuntie 4, 82430 Puhos
Sijainti:Google Maps
Puhelin: +358 50 411 9466
E-mail:hepovaara@gmail.com

IBAN:OP Kitee FI36 5153 0420 1318 68
BIC:OKOYFIHH

Y-tunnus:2683818-6