Mitä touhuamme

Päivitetty 10 heinä 2018 - Mira

Kodinomaisella Hepovaaran hyvinvointitilalla on toimintaa ympärivuotisesti lukuunottamatta marraskuuta, jolloin lomailemme. Pyrimme toiminnassamme panosttamaan hevosten ja ihmisten hyvinvointiin ja kannattamme ns. "pehmeämpiä arvoja". Toimintamme on vapaata suorittamisesta ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaille rentoja, turvallisia hyvänmielen kokemuksia arjen piristykseksi tai lomamuistoiksi.

Ympäri vuoden järjestämme maastot, ratsastus- ja hevostaitotunnit sekä erilaiset ajelut ja kurssit. Kesäkaudella toimintaa elävöittävät leirit ja vaellukset oheisohjelmineen. Talvisaikaan lisäksi on tarjolla vakiotunteja viikottain harrastajille sekä tietenkin irtotunteja satunnaiskävijöille.

Uusin palvelumme ovat HeLMi®- ja MinD® -kurssit sekä intuitiivinen hoitaminen, minkä lisäksi meillä on tarjolla myös ympärivuotisesti muita vaihtuvia teematuotteita, joista löytyy erilaisia vaihtoehtoja niin yritysryhmille kuin yksittäismatkailijoillekin.

Maastot ja vaellukset järjestetään vaihtelevissa maastoissa pääosin Puhoksessa ja Puhossalossa pikkupoluista teihin (Pidemmillä vaelluksilla aina Heinoniemelle asti). Toisinaan matkaamme myös vesistön äärelle.

Talliympäristössä meillä on myös viihtyisä vaatimaton hirsimökki "Mökkerö", joka toimii niin kurssi-, leiri-, kuin taukotilanakin. Mökkerössä mahtuu majoittumaan 4-6 henkilöä ja sitä vuokrataan myös ulkopuolisille sopimuksen mukaan. Mökkerössä on sisä WC ja sauna.

 

Ylös

Instagram Galleria

Hepovaara

Hepovaaran hyvinvointitila on pieni hevosmatkailutalli kauniissa Keski-Karjalassa.

Yhteystiedot

Hepovaaran hyvinvointitila

Osoite:Tiensivuntie 4, 82430 Puhos
Sijainti:Google Maps
Puhelin: +358 50 411 9466
E-mail:hepovaara@gmail.com

IBAN:OP Kitee FI36 5153 0420 1318 68
BIC:OKOYFIHH

Y-tunnus:2683818-6