Maastot ja vaellukset

Päivitetty 07 kesä 2023 - Mira

Järjestämme 1-3 tunnin maastoretkiä islanninhevosilla. Retkeen voidaan sisällyttää eväät lisämaksusta. Maastoretkelle voi osallistua kerrallaan 2-4 henkilöä.

Hinta- ja taitotasotiedot löytyvät hinnastosta

Ylös

Ratsastus- ja hevostaitotunnit

Päivitetty 31 elo 2020 - Mira

Meillä voi tutustua ratsastuksen perusteisiin mm. istuntapainotteisiilla tunneilla, joilla hyödynnetään myös koulu- tai puomiharjoituksia. Meillä on tunneilla töissä myös muita kuin islanninhevosia. Maastakäsittelyä voi myös harjoitella tunnilla opastetusti.

Voit osallistua joko ns. vakiotunneille tai irtotunneille sopimuksen ja taitotasosi mukaan.

Hinta- ja taitotasotiedot löytyvät hinnastosta

Ylös

HeLMi®

Päivitetty 10 heinä 2018 - Mira

Mitä HeLMi® on?

= Hevosavusteinen läsnäolon taito, Mindfulness

 

Mindfulness taitoja harjoittajamalla voit mm. kehittää

-stressinhallintataitoja
-tunnetaitoja
-aivojen toiminnan joustavuutta
-henkistä tasapainoa ja fyysistä terveyttä
-kokonaisuuksien hahmottamista

Näiden lisäksi läsnäoloharjoittelun on todettu mm. parantavan unta ja lisäävän havaintokykyä.

 

HeLMi®-ryhmät

Kaipaatko lempeämpää tapaa olla hevosten kanssa? Vai kaipaatko pientä hengähdystaukoa arjen kiireiden keskelle?

Hepovaarassa pyörivät jatkuvasti HeLMi®-ryhmät, jotka toteutetaan kahdeksan viikon kurssikokonaisuuksina. Ryhmässä työskentelemme kaksi tuntia (2h) kerrallaan noin kerran viikossa, minkä lisäksi pidämme yhteyttä lähitapaamisten välillä.

Kurssin sisältöön kuuluu Mindfulness- tietoutta ja materiaalia. Paljon harjoituksia hevosen kanssa ja ilman. Ratsastus ei ole pakollista, mutta sitäkin saatetaan kokeilla. HeLMi®-ryhmäkurssin pääpaino on tietoisen, hyväksyvän läsnäolon harjoittelussa hevosten avulla.

HeLMi®-ryhmän koko on 3-6 henkilöä. Ryhmiä aloitetaan sitä mukaa kun paikat täyttyvät.

Kurssin (8 viikkoa) hinta on 360 eur sis. alv.

Varaa paikkasi itselle tai ryhmällesi!

 

HeLMi®-kurssit

Järjestämme lisäksi aika-ajoin tutustumiskursseja vaihtuvilla teemoilla. Voit kysyä ajankohtaisista kursseista suoraan Miralta tai seurata nettisivuilta ja FB:stä.

 

HeLMi®-ohjaukset

Pidän myös yksittäisiä tunteja hevosavusteisen läsnäoloharjoittelun teemalla. Tunneille mahtuu 1-4 henkilöä.Voit valita aiheeksi jonkin sinua askarruttavan teeman tai tulla vain pysähtymään ilman odotuksia. Kysy lisää!

Ylös

MinD - voimauttava hevostoiminta®

Päivitetty 30 kesä 2020 - Mira

Mitä on MinD®?

MinD - voimauttava hevostoiminta® on ryhmämenetelmä, jossa korostuvat mm. vuorovaikutus, mukava ilmapiiri, vertaisuus ja dialogisuus. Taustateoriana voimavarakeskeisyys. MinD-ryhmässä on lupa olla omanlaisensa, kokea niitä tunteita ja ajatuksia, mitkä ovat kussakin hetkessä tarpeen. Keskustelemme ja teemme harjoituksia hevosten kanssa ja ilman ryhmän tarpeiden mukaan. Hyödynnän toiminnassa myös Mindfulness -taustaani.

Hepovaaran hyvinvointitilalla käynnistyvät suljetut MinD-ryhmät sitä mukaa kun osallistujia on riittäväsit (2-4 henkilöä per ryhmä). Ryhmien toiminta on räätälöitävissä, mutta yleensä sitoudutaan tiettyyn määrään tapaamiskertoja (esim. 4-8 kertaa), minkä jälkeen sovimme yhdessä onko tarvetta jatkolle. Tyypillinen tapaamiskerran kesto on 2-4 h.

Ryhmät soveltuvat kaikille, jotka kaipaavat tukea arjessa jaksamiseen, haluavat syventää itsetuntemustaan tai kaipaavat vaikkapa stressinlievitystä, tukea tunteiden käsittelyyn tai ehkä vain ympäristöä ja ryhmää, jossa voi olla täysin omanlaisensa. Toiminta on todistetusti tehokasta myös mm. työssäjaksamisen tukemiseen.

Mitä hevonen voi opettaa tänään minulle minusta?

Kysy aloittavista ryhmistä ja varaa oma paikkasi Miralta 050 4119466, hepovaara@gmail.com

Ylös

Teematuotteet

Päivitetty 31 elo 2020 - Mira

Olemme koonneet valmiita teemallisia paketteja, jotka on jaoteltu lyhyisiin 1-6 h tuotteisiin ja pitkiin yliyön kestäviin vaelluksiin. Mukana on niin lyhtyvaellusta kuin lasten synttäripakettiakin. Teemapaketteja uudistetaan parhaillaan.

Kysy tarjousta omasta toivepaketista!

Ylös

Hevoslomat

Päivitetty 07 kesä 2023 - Mira

Hepovaarassa järjestetään hevoslomia ympärivuotisesti. Lomiin kuuluu majoitus, hevos- ja hyvinvointipalvelut, ruokailut omatoimisesti.

Lisätiedot tulevista lomista päivitetään Tapahtumat -sivulle tai voit kysyä tarjousta omalle perheellesi tai ryhmällesi.

Hinta: alk. 100 €/hlö

Ylös

Kurssit

Päivitetty 07 kesä 2023 - Mira

Järjestämme mm. hevostaito– ja istuntakursseja asiantuntevien ohjaajien vetäminä. Vieraina kouluttajina meillä ovat kurssittaneet mm. Riia Sieppi, Katariina Alongi, Katariina Cozmei ja Noora Ehnqvist.

Järjestämme myös omia kursseja sekä hevosiin, että hyvinvointiin liittyen (esim. valjastus, maastakäsittely, istunta, hevosavusteinen läsnäolo, Reiki).

Lisätietoja tulevista kursseista löytyy kohdasta "Tapahtumat". Parhaiten pysyt ajantasalla seuraamalla meitä FB:ssä ja IG:ssä.

Ylös

Oheispalvelut

Päivitetty 1 kesä 2022 - Mira

Ohjelmapalvelut vaelluksille, leireille ja esim. yritysryhmille tai syntymäpäiville tilanteen mukaan.

Oheispalveluina järjestämme mm. majoitusta kurssimökissämme Mökkerössä. Vaellusten ja kurssien yhteyteen on mahdollista saada ruokailua, kahvittelua, askartelua, hevosaiheista tehtävärataa tai vaikkapa Bach-kukkaterapiaa, meditaatio-ohjausta tai intuitiivista hoitoa.

 

Ylös

Instagram Galleria

Hepovaara

Hepovaaran hyvinvointitila on pieni hevosmatkailutalli kauniissa Keski-Karjalassa.

Yhteystiedot

Hepovaaran hyvinvointitila

Osoite:Tiensivuntie 4, 82430 Puhos
Sijainti:Google Maps
Puhelin: +358 50 411 9466
E-mail:hepovaara@gmail.com

IBAN:OP Kitee FI36 5153 0420 1318 68
BIC:OKOYFIHH

Y-tunnus:2683818-6